0 0 votes
Értékelésed

Rendezvényeink

FIGYELEM!

Az élő rendezvényeink a jelen körülmények miatt ideiglenesen nem lesznek megtartva.

Ismerkedés & Párkapcsolat

Önfejlesztés & Mesterelme

Wellness Konferencia találkozó

VIP és Önfejlesztő tagjaink részére egy egész hétvégés kényeztető Wellness Konferencia hétvégét tartunk országunk különböző területein. A kényelem és a tanulás találkozása itt a Siker Akadémián. A legjobban akkor tudunk teremteni, amikor összetalálkozik több hasonlóan gondolkodó ember egy olyan közegben, ahol nyugalom és relaxálás közepette tanul, fejlődik és szórakozik. Tagjaink mindenből a legjobbat fogják kapni egy magas színvonalon.

Mire számíthatsz?

  1. Luxus körülmények között tartott előadásokra
  2. Vendégelőadók előadása a sikerről
  3. Értékes nyereményekre
  4. Wellness hotel adta szolgáltatások igénybe vételére
  5. Baráti és üzleti kapcsolatok kialakítására
  6. Örömre, boldogságra, szeretetre és segítőkészségre
  7. Magas taníthatóságra

A vezetőség  amint feltüntette a megrendezésre kerülendő konferencia és hotel pontos helyszínét, onnantól kezdve lehet csak regisztrálni a találkozóra. A találkozóra meg lehet hívni közeli családtagot. A rendezvényre csak és kizárólag a VIP, Önfejlesztés és Mesterelme tagjaink vehetnek részt. Részletes tájékoztatást itt az oldalon és emailban találtok.  

Minden hónap első szombatján Szeminárium Budapest szívében

Minden hónapban Szeminárium napot tartunk Budapesten, hogy tagjaink még közelebb kerüljenek egymáshoz. A közeli kapcsolat ápolása fontos egy ember életében, főleg ha Siker Férfiről beszélünk. Ezen a rendezvényen alkalmuk nyílik a tagjainknak, hogy személyes előadásokkal készüljenek, hogy megosszák vállalkozásukat és támogassák más tagjaink sikerét. Egymás kölcsönös segítése stabilabbá teheti életminőségünket, és új kapcsolatokra tehetünk szert. Ezen kívül magas szintű tanításokra számíthat a hozzánk látogató. Érdemes szabaddá tenned magad erre a rendezvényre is, hiszen sok hasznos információról fogsz tudomást szerezni.

Ismerkedés & Önfejlesztés

A Tagjaink 50% kedvezményben részesülnek. Írd fel magadnak a következő dátumokat, hogy ne maradj le az értékes tanításokról és fejlődj megállíthatatlanul. 

A pontos helyszínt a Szeminárium kezdete előtt 1 héttel emailban küldjük ki a jelentkezőknek. A legjobb dolog amit tehetsz, hogy magadba fektetsz, mert minden más befektetés csak másodlagos egy ember életében. Mindig maradj jelen a Siker Akadémián és meglátod életed minősége egyre jobbá alakul.

Kezdés:

Szombat – 10:30 – 18:30-ig.

Árazás:

A Szeminárium teljes ára – 9.900 ft

Tagjainknak 50% kedvezménnyel – 4990 ft (LEGJOBB ÁR)

Téli és nyári tábor