-30%

  Modern Ismerkedés és Életvitel Mentorprogram

  Legolcsóbb: 5,990 Ft minden hónap után

  Tisztítás

  További információkért görgess lejjebb!
  TOVÁBB A RÉSZLETES LEÍRÁSRA

  Cikkszám: N/A Kategória:

  Leírás

  Tudni szeretnéd, hogyan randizz a legdögösebb nőkkel?

  Szeretnéd megkapni a titkokat, amikkel minden nő a tiéd lehet?

  Kerülj be Te is a sikeres férfiak azon 5%-ba, akik minden nőt megkapnak!

  Szex, csajok, jólét

  Miben tudunk segíteni, hogy jobbá válj az Ismerkedés területén?

  Töltsd ki egy rövid kérdőívet, és mi segítünk azonosítani, milyen képességekre van szükséged, hogy megszerezd álmaid nőjét

  Iratkozz fel napi megerősítő üzeneteinkre!

  Minden nap egy rövid tanítással készülünk neked, amik előre visznek a céljaid felé! Gyere és iratkozz fel Te is!

  Az adatait titokban tartjuk, és adatait csak olyan harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. További információt az adatvédelmi irányelveinkben talál.

  Horváth Attila felismerte, hogy a leggyorsabb fejlődést azáltal érjük el, hogy az Ismerkedést összekapcsoljuk az Önfejlesztéssel. A SikerFérfi weboldalán mindkét egység megtalálható, hogy garantálni tudjuk a fejlődésedet!

  Miről szól a SikerFérfi?

  Szeretettel köszöntünk kedves leendő SikerFérfi! Nálunk minden fejlődésre vágyó férfi támogató közösségre és inspiráló tudásanyagokra lel… 

  Itt a helyed, ha eleged van az egy helyben toporgásból és robbanásszerű fejlődésre vágysz. Senkiből Valakivé válni egy területen – Horváth Attila feltárta a folyamat végrehajtásához szükséges lépéseket, társaival finomra hangolta a rendszert és most megosztja minden SikerFérfi taggal átfogó és összetett tudását. Azt a tudáscsomagot, ami őt a teljes kiábrándultságból az életigenlő önmegvalósításig vezette.

  Különleges lehetőségek, új barátok, az életedet lépésről- lépésre  megváltoztató összejövetelek várnak rád… Hiszen itt minden rólad, neked szól, hogy folyamatosan fejlődj és életed egyre kiegyensúlyozottabb és sikeresebb legyen!

  Ezen kívül ismerkedéssel kapcsolatos táborokat is szervezünk, ami több napos kikapcsolódást és fejlődést biztosít a résztvevőknek. Küldetésünk, hogy minél több sikeres férfi kiteljesedjen élete minden területén és megtalálja az ideális társát!

  Részt vehetsz online kurzusainkon és élő eseményeinken, csatlakozhatsz a belső körünkhüz és folyamatos fejlődés mellett megismerkedhetsz hozzád hasonló gondolkodású, fejlődni vágyó emberekkel… Kedvezményes áron hozzájuthatsz a tudáscsomagjainkhoz  és részt vehetsz a rendezvényeinken, ahol prosperáló üzleti kapcsolatokat, vagy életre szóló barátságokat köthetsz… Lépj be Te is a sikeres férfiak táborába!

  Tanítási módszerünk egy teljesen egyedi felépítésű rendszerként hétről- hétre egyre feljebb emeli a résztvevők tudatosságát. Minden alkalommal új videók, hanganyagok és írásos oktató tananyagok kerülnek fel a tagsági rendszerünkbe. Hisszük és tudjuk, hogy valós változást, igazi áttörtést csak folyamatos munkával lehet elérni, ezért napi szintű támogatást adunk a tagjainknak céljaik megvalósításában!

  A tagjainknak a lehető legtöbb tudást adjuk át, ami nem csak elméleti, hanem gyakorlat útján is könnyedén elsajátítható. Az oktatási rendszerünk nem csak az önfejlesztésről szól, segít a minőségi emberi kapcsolatok kialakításában,  nélkülözhetetlen tudásbázist ad a bőség bevonzásához, megteremtéséhez az üzleti világban és az egészségünk megtartásában is folyamatosan támogat.

  Gazdagodj baráti és üzleti kapcsolatok kialakításával, könnyedén, jó kedvűen, egy soha nem érzékelt energiával teli közegben… Legyél te is tagja a SikerFérfi közösségnek!

  Jelentkezz, ha elszántad magad, hogy beteljesítsed az álmaidat és hajlandó vagy tenni, változni a sikerért!

  Amennyiben a fent említett pontok között találsz olyat, amiben még van mit fejlődnöd, akkor szeretettel várunk téged a közösségünkben, ahol rengeteg élmény és csoda vár rád.

  Nézd meg mit mondanak rólunk mások:

  video

  video

  Mennyire akarsz megtanulni ismerkedni?

  Válassz melyik csomag számodra a legjobb!

  ALAP

  VIP

  (népszerű)

  NORMÁL

  Horváth (Atesz) Attila

  Ügyvezető igazgató

  Varga Dávid Tamás

  Menedzser

  SikerFérfi – A Sikeres Férfiak weboldala

  További információk

  Tagság típusa

  Alap, Normál, Vip

  Előfizetés típusa

  Havi, Éves

  Értesítést kérek
  Visszajelzés
  guest
  Inline Feedbacks
  View all comments