Horváth Attila vagyok, a Sikerférfi mentorprogram megálmodója és alapítója, valamint ismerkedési és párkapcsolati szakértőként dolgozom 2017 óta. Ezek mellett a képességeimet ötvözi, hogy személyiségfejlesztő mentorként segítem embertársaim kibontakozását az életükben. Mindig is azt a hivatást kerestem, melyben igazán jól érzem magam, amelyben meg tudom mutatni képességeimet.

Az ismerkedési és párkapcsolati vezetői munkák mellett, a tanácsadói, segítői területre is kihat a munkásságom. A hívó szó megtalált, rátaláltam az igazi küldetésre. Segítői állásban gyakran igent mondok, mint vállalati coach, morál javító tréningek külsős segítőjeként egyaránt. Tréningeltem és coacholtam vezetőket külsős segítőként, hogy rövidtávon, hétről hétre, napról napra csúcsteljesítményt nyújtsanak, miközben egy hosszú távú, tartós és gyors fejlődést tapasztaljanak.

Megszerzett tudásom, saját tapasztalatom, emberi hozzáállásom alakította ki azt az egyéni módszertant, amellyel a segítői területen sikeresen dolgozom, hogy minél több embert hozzásegítsek az önismeret és önszeretet útján a jólléthez, a jó családi, és párkapcsolatokhoz. Küldetésemnek tartom, hogy a hozzám fordulók az önazonos út és önbecsülés megtalálásán keresztül kiegyensúlyozott, és teljes, boldog életet éljenek.
Legyen az elakadás magánéleti, életmód vagy karriert érintő, mindig az egyén viselkedését, kommunikációját, szokásait, szükségleteit és rutinját vizsgálom.

Holisztikus szemlélettel dolgozom, a test, a lélek és a szellem egysége, egészsége és egyensúlya, a tiszta, univerzális értékek vezérlik munkám. A szenvedély, motiváltság, önmeghaladás, kiteljesedés, teremtő erő, alkalmazottból vállalkozó, félelmek és hiedelmek átírása, a szerepek közötti egyensúly megteremtése, a legcsodásabb párkapcsolat és álommegvalósítás témáival dolgozom. Stresszkezeléssel, energetikai testkezelésekkel egészítettem ki a tudásomat, szolgáltatásomat.
Legyen bármi az elakadásod, velem dolgozva minden területre megkapod a titkokat, és a kezelések által teljesen új fordulatot vesz az életed.

Szeretettel,
Horváth Attila

Kövér Imre vagyok, önismerettel, önfejlesztéssel foglalkozom. Általában az emberek életük egyik mélypontjában döntenek úgy, hogy tudatosan változtatnak az életükön. Velem is ez történt. 5 évvel ezelőtt éreztem úgy, hogy valamit tennem kell, mert boldogtalan vagyok. Kerestem, kutattam, és ráleltem az önismeret útjára. 

Aki keres, az talál! 😉 Segítek neked is találni, ha keresel. Minden ember célja az, hogy boldogan éljen. A megoldások, lehetőségek szinte mindig az orrunk előtt lebegnek, csak nem vesszük ezeket észre. Miért is van ez? Nagyon egyszerű a válasz. Nem tanítanak meg minket látni! 

Születésünk óta mindenki, akivel csak kapcsolatba kerülünk, jó tanácsokkal lát el minket, mindenki tudja a tutit, hogy mi a jó nekünk… 
Tanítanak, nevelnek, programoznak minket, mi meg magunkba szívjuk ezeket a dolgokat, anélkül, hogy tudnánk: MI mit is akarunk valójában.
Folyamatosan a szüleink, nevelőink és a társadalmi elvárások szerint élünk, anélkül, hogy tudnánk azt, hogy valójában mi magunk kik is vagyunk valójában. 
Éljük az életünket robotpilóta üzemmódban a belénk ültetett programok által, és sokszor csak csodálkozunk, hogy nem azokat az eredményeket kapjuk, amikre valójában vágyunk.
A múltbéli tetteink eredményei vagyunk a jelen pillanatban, és lehet, hogy valójában a szívünk mélyén mi mást akarunk, mint ahol most vagyunk. 
A cél az, hogy feltárjuk azt az utat, hogyan jutottunk el ide, és valójában mit is szeretnénk igazán. 
Ehhez viszont meg kell ismerni azokat a programokat, amelyek irányították eddigi életünket.
Segítek abban, hogy egy önismereti utazás által eljuss a múlt és a jelen összefüggéseihez, megértsd a saját belső folyamataidat, ráébredj arra, hogy miket szeretsz magadban, és milyen tulajdonságaidat szeretnéd jobbá tenni.Ez az út elvezet önmagad mélyebb megismeréséhez, egy jobb verziódat leszel képes megalkotni, egy teljesebb életet élhetsz, hiszen saját magad döntöd el, hogy mit írsz a Sorsod könyvébe. 
Sok-sok szeretettel várlak téged, kedves Utazó, amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd a saját, önazonos, önfelválló, szabad életedet élni.
 
Kövér Imre

Horváth Attila ismerekedési tanácsadó – Ismerkedés és Párkapcsolat

Élő tanácsadás és terepgyakorlat – Budapest:

Ideiglenesen csak Online elméleti oktatásban elérhetőek

Nappali magánóra:

A nappali ismerkedés a legmodernebb udvarlási forma, amit ha kiválóan elsajátítasz, akkor rövid időn belül egy csinos barátnő fog landolni a karjaidban. Minden nő álma, hogy fényes nappal megjelenjen álmai lovagja, aki pillanatok alatt leveszi őt a lábáról. Te is lehetsz ez a hős, aki virágok és bonbonok helyett a vonzalmát tűzi ki célul és a rendszert követve meghódítja álmai nőjét.

Éjszakai magánóra:

Az éjszakai ismerkedés a legnehezebb ismerkedési fajta annak, akinek a külső játéka nem éppen kiemelkedő a férfi társadalomban. Bizonyára veled is előfordult már, hogy éjszaka a lányok rendre elutasítottak téged, pedig egy helyzetnek megfelelő nyitási sablont jól kiviteleztél.

De mi ennek az oka?

Az ok az első pozitív benyomás miatt alakult ki! Megtanítom neked azokat a működő elveket és technikákat amivel más magabiztosabb férfitársad rendre elhappolja elöled a szebbnél-szebb lányokat. Megtanulod az éjszaka titkait, amit ha kihasználsz az előnyödre, akkor nem félve fogsz kimenni ismerkedni, hanem már alig várod, hogy este legyen.

Online game oktatás:

Az online ismerkedés a legfontosabb képzés amit férfi megtanulhat. Sokan ezt nem tanulják meg, mert azt gondolják, hogy ezzel nem fognak nőt maguknak. Az online ismerkedés mindennek az alapja, hiszen ha nem ezzel kezded a tanulást, akkor könnyen elvérezhetsz a jövőben. A modern korban ha jobban megnézed, akkor mindenki nyomkodja a mobilját és ide-oda beszélget. A leggyorsabb eredményeket az online ismerkedéssel lehet elérni és elengedhetetlenül fontos, hogy megtanulj írni a lánynak. Miért is?

Skype, facebook vagy Zoom rendszeren való elméleti oktatás:

Amennyiben tagja vagy a Mentor programunknak legalább 2 hónapja, akkor minden csomag végösszege a csomagkedvezményeken kívül 20%

Na de, hogyan is néz ki mindez?

5 óra: 72.000 Ft – Megszűnik a félelmed és a gátlásaid, tisztában leszel a folyamatokkal és cselekvésre ösztönöz. Technikákat gyakorolsz és kidolgozott munkafüzetben vezetjük az eredményeidet.

10 óra: 130.000 Ft – Beindítom számodra a benned szunnyadó erőt, amitől a lányok vonzalma beindul. Megtanítom neked a 3 titkot, amit ha bevetsz éles terepen és figyelsz a sorrendre, akkor könnyen igent mondanak a lányok a randielhívásodra. (AJÁNLOTT CSOMAG)

15 óra: 200.000 Ft – Tapasztalatom szerint azok a magándiákjaim, akik 15 órát vettek már tőlem, egy egyedi személyre szabott személyiségként ismerkednek könnyedén lányokkal. Ezen a szinten a diákjaim több, mint 80%-a megtalálta azt a lányt akivel párkapcsolatban él! Ez nem marketingfogás, hanem kőkemény tényen alapszik.

15 óra intenzív képzést követően életed átformálódik, mert annyi tudásanyagot tanítok meg neked, hogy életed részévé válik és beépül a személyiségedbe. A plusz 5 óra tréning olyan automatizált folyamatot hoz létre benned, amivel a tudás örökre megmarad! Nem fogsz visszaesni, mert új szokásminták kerülnek az elmédbe. A barátaid meg fognak lepődni rajtad, hogy milyen könnyedén képes leszel gondolkodás nélkül megszólítani csinos lányokat és teljesíted az ismerkedés módszerét lépésről-lépésre.

FONTOS:

A tréning egy adott ismerkedési formára épül, de ezt a módszert maximálisan a lehető leggyorsabb és leghatásosabb módon sajátítjuk el együtt. A módszer megismertetése és alkalmazása után új ember leszel, és új ismerkedési szokásod mindenki számára szembetűnő lesz.

Választható személyes képzések:

Online ismerkedés

Nappali ismerkedés

Éjszakai ismerkedés

Tipp

Célszerű jelentkezned a Mentor programunkba, mert amit ott kapsz, az felbecsülhetetlen értékkel bír majd a fejlődésed során. Rengeteg videót és képzést találsz a programban, amit külsősökkel nem osztunk meg, így ha összeadod az értékeket akkor bőségesen megtérül számodra a befektetésed. Pluszban pedig ha gyorsítósávra szeretnéd magad helyezni, akkor megspékelheted a tudásbázisodat ezekkel a csomagkedvezményekkel, így rohamtempóban leszel képes haladni.

Amit mások mondtak rólam:

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása