0 0 votes
Értékelésed

Horváth Attila ismerekedési tanácsadó – Ismerkedés és Párkapcsolat

Élő tanácsadás és terepgyakorlat – Budapest:

Ideiglenesen csak Online elméleti oktatásban elérhetőek

Nappali magánóra:

A nappali ismerkedés a legmodernebb udvarlási forma, amit ha kiválóan elsajátítasz, akkor rövid időn belül egy csinos barátnő fog landolni a karjaidban. Minden nő álma, hogy fényes nappal megjelenjen álmai lovagja, aki pillanatok alatt leveszi őt a lábáról. Te is lehetsz ez a hős, aki virágok és bonbonok helyett a vonzalmát tűzi ki célul és a rendszert követve meghódítja álmai nőjét.

Éjszakai magánóra:

Az éjszakai ismerkedés a legnehezebb ismerkedési fajta annak, akinek a külső játéka nem éppen kiemelkedő a férfi társadalomban. Bizonyára veled is előfordult már, hogy éjszaka a lányok rendre elutasítottak téged, pedig egy helyzetnek megfelelő nyitási sablont jól kiviteleztél.

De mi ennek az oka?

Az ok az első pozitív benyomás miatt alakult ki! Megtanítom neked azokat a működő elveket és technikákat amivel más magabiztosabb férfitársad rendre elhappolja elöled a szebbnél-szebb lányokat. Megtanulod az éjszaka titkait, amit ha kihasználsz az előnyödre, akkor nem félve fogsz kimenni ismerkedni, hanem már alig várod, hogy este legyen.

Online game oktatás:

Az online ismerkedés a legfontosabb képzés amit férfi megtanulhat. Sokan ezt nem tanulják meg, mert azt gondolják, hogy ezzel nem fognak nőt maguknak. Az online ismerkedés mindennek az alapja, hiszen ha nem ezzel kezded a tanulást, akkor könnyen elvérezhetsz a jövőben. A modern korban ha jobban megnézed, akkor mindenki nyomkodja a mobilját és ide-oda beszélget. A leggyorsabb eredményeket az online ismerkedéssel lehet elérni és elengedhetetlenül fontos, hogy megtanulj írni a lánynak. Miért is?

Skype, facebook vagy Zoom rendszeren való elméleti oktatás:

Amennyiben tagja vagy a Mentor programunknak legalább 2 hónapja, akkor minden csomag végösszege a csomagkedvezményeken kívül 20%

Na de, hogyan is néz ki mindez?

5 óra: 72.000 Ft – Megszűnik a félelmed és a gátlásaid, tisztában leszel a folyamatokkal és cselekvésre ösztönöz. Technikákat gyakorolsz és kidolgozott munkafüzetben vezetjük az eredményeidet.

10 óra: 130.000 Ft – Beindítom számodra a benned szunnyadó erőt, amitől a lányok vonzalma beindul. Megtanítom neked a 3 titkot, amit ha bevetsz éles terepen és figyelsz a sorrendre, akkor könnyen igent mondanak a lányok a randielhívásodra. (AJÁNLOTT CSOMAG)

15 óra: 200.000 Ft – Tapasztalatom szerint azok a magándiákjaim, akik 15 órát vettek már tőlem, egy egyedi személyre szabott személyiségként ismerkednek könnyedén lányokkal. Ezen a szinten a diákjaim több, mint 80%-a megtalálta azt a lányt akivel párkapcsolatban él! Ez nem marketingfogás, hanem kőkemény tényen alapszik.

15 óra intenzív képzést követően életed átformálódik, mert annyi tudásanyagot tanítok meg neked, hogy életed részévé válik és beépül a személyiségedbe. A plusz 5 óra tréning olyan automatizált folyamatot hoz létre benned, amivel a tudás örökre megmarad! Nem fogsz visszaesni, mert új szokásminták kerülnek az elmédbe. A barátaid meg fognak lepődni rajtad, hogy milyen könnyedén képes leszel gondolkodás nélkül megszólítani csinos lányokat és teljesíted az ismerkedés módszerét lépésről-lépésre.

FONTOS:

A tréning egy adott ismerkedési formára épül, de ezt a módszert maximálisan a lehető leggyorsabb és leghatásosabb módon sajátítjuk el együtt. A módszer megismertetése és alkalmazása után új ember leszel, és új ismerkedési szokásod mindenki számára szembetűnő lesz.

Választható személyes képzések:

Online ismerkedés

Nappali ismerkedés

Éjszakai ismerkedés

Tipp

Célszerű jelentkezned a Mentor programunkba, mert amit ott kapsz, az felbecsülhetetlen értékkel bír majd a fejlődésed során. Rengeteg videót és képzést találsz a programban, amit külsősökkel nem osztunk meg, így ha összeadod az értékeket akkor bőségesen megtérül számodra a befektetésed. Pluszban pedig ha gyorsítósávra szeretnéd magad helyezni, akkor megspékelheted a tudásbázisodat ezekkel a csomagkedvezményekkel, így rohamtempóban leszel képes haladni.

Amit mások mondtak rólam:

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása