0 0 votes
Értékelésed

A Siker Akadémia

Köszöntelek téged a Sikerférfi Akadémia oldalán!

Horváth Attila vagyok, az akadémia megálmodója és alapítója. Ha tovább olvasol, jobban megismerhetsz minket, a küldetésünket, amiért már több éve, lázas intenzitással, egyre többet beleadva dolgozunk.

Egy weboldal elindításával szinte minden vállalkozó célja, hogy ügyfeleket gyűjtsön. Ez egy átlagos cél, ami nekünk is fontos. Viszont ezt a célt – egy inspiráló küldetés irányába haladva – gyorsan szeretnénk meghaladni.

Mert hitünk és tudásunk szerint a valódi céljaink ennél sokkal nagyobbat teremtenek, emberi életeket változtatnak meg.

De ahhoz, hogy ezt a küldetést megértsd, előbb meg kell ismerned az élettörténetemet.

Bő egy évtizede kezdődött, amikor egy átlagos vidéki srácként, egy multinál robotoltam, egyre inkább belefásulva a napi céltalan hajtásba.

– Ilyen az élet, ilyen a mi sorsunk, ilyen az alkalmazotti lét! – legyintettek sokan, de én mindig is tudtam, hogy többet akarok. Csak még erőm nem volt, hogy változtatni tudjak. Az a mindent berobbantó energia hiányzott, amit ma már imádok előhozni a hozzám forduló emberekből is. Talán furcsa mindez neked, de ez az energia megváltoztat mindent. Megváltoztatta az én életemet, és ha elég elkötelezetten mész a céljaid megvalósítása felé, meg fogja változtatni a te életedet is!

Gúzsba kötve

Eleinte még a rendszeren belül akartam előrébb lépni. Elhatároztam, hogy bármennyire is kiszámíthatatlan a helyzetem, egyre hatékonyabb leszek a munkámban, kerül, amibe kerül. Hét évig törekedtem arra, hogy a lehető legtöbb tudást elsajátítsam és fejlesszem a munkámhoz szükséges képességeimet. Rendszeresen jeleztem a főnökömnek, hogy nagyobb kihívásokra, terhelésre is nyitott vagyok, felelősségteljesebb munkakörökben is szívesen kipróbálnám magam. De nem kaptam új pozíciókat, a fizetésem se sokat nőtt, csak egy dolog változott. A rám bízott munka mennyisége egyre nagyobb lett!

Újra és újra jeleztem a problémáimat a főnökömnek, de nem változott semmi. Nem értettem, miért nem segít, pedig én mindenre készen állok! Később rájöttem, hogy abban a rendszerben neki is meg volt kötve a keze…

A munkahelyemen megismerkedtem egy lánnyal, aki egy idő után a barátnőm lett. Én viszont még nagyon nem voltam rendben önmagammal, ezért a lány egy idő után kilépett az életemből. Hirtelen tette ezt, a borongós téli időszakban: egyik- napról a másikra. Ez végleg padlóra tett.

Önvád, bezárkózás, magány – ezután fél évig ez jellemezte az életemet.

Nem volt ez véletlen, hiszen – utólag már látom – a lánnyal való kapcsolatom volt az élettel való kapcsolatom is. A közös jövőnkön, terveinken keresztül határoztam meg önmagam. Nagycsalád, még nagyobb ház, jó munkahely, sok gyerek… Ezt a jövőképet építettem a fejemben, miközben a valóságban egy csapásra minden szertefoszlott.

Szakításunk után még napokig futottam utána, hátha meggondolja magát. Persze ezzel még távolabb taszítottam magamtól.

Egyenesen az ex barátja karjaiba.

Akkori életem értelmét elveszítettem, és ezt a veszteséget hónapokig gyászoltam. Nyolc óra lélektelen munkavégzés után maradt a négy fal, a leengedett redőny, az önvád és az önsajnálat. Fogalmam sem volt, hogyan jövök ki ebből.

Az úgynevezett haverok már sehol nem voltak, csak a családom tartotta bennem a lelket. Pontosabban a szüleim! Ha ők nincsenek, talán idő előtt feladtam volna az egészet.

És lőn világosság…

Már tavasz lehetett, amikor a sok negatív gondolat után végre egy kicsit pozitívabb felismerés bukkant fel az elmémben:

„Nem azért neveltek fel a szüleim, hogy végignézzék, ahogy az egyetlen szeretett gyermekük a szemük láttára teljesen leépül!”

Ezen a ponton jöttem rá, hogy NEM TEHETEM MEG, HOGY FELADOM! 2016 tavaszán elhatároztam, abbahagyom az önsajnálatot, a „lelki sebeim nyaldosását” és előbújok a barlangomból.

Mivel mindenki kilépett az életemből, aki addig érdekből barátkozott velem, baráti köröm már nem volt, így teljesen a nulláról kellett építkeznem. Elsőként szemináriumok és képzések keretében kezdtem el keresni a pozitív emberek társaságát. Egy kis idő elteltével megfogalmazódott bennem, hogy a magam ura akarok lenni és saját vállalkozást szeretnék indítani.

Megvan a cél!

Persze konkrét elképzelésem és tudásom sem volt még akkoriban. Ezért egy másik kihívással kellett kezdenem. Az addigi legnagyobb problémám megoldásával…

Mivel mindig tudtam, hogy valami nálam, azaz a korábbi önmagamnál nagyobb dolgot szeretnék teremteni az életemben, ezért szembementem a legnagyobb félelmemmel. Meg akartam tanulni mindent a párkapcsolatról és a női gondolkodásról, ezért beleástam magam az ismerkedés, a társas kapcsolatok irodalmába, és elköteleződtem amellett, hogy addig megyek, amíg a tanultakat valós, gyakorlati tudássá nem formálom.

Nagyon gyorsan a szenvedélyemmé vált az ezzel kapcsolatos munka. Még nem tehettem meg, hogy ott hagyjam a gyárat, de a szabadidőmet teljesen az új céljaimnak szenteltem.

Napról- napra, éjszakáról- éjszakára

Munka után – amint hazaértem – azonnal nekiálltam olvasni, jegyzetelni, önfejlesztő anyagokat nézni és hallgatni, megint jegyzetelni, majd begyakorolni a tanultakat. Mindezt napi 8-10 órában, hiszen ez lett a „másodállásom”.

Úgy éreztem nincs más választásom.

Egyre sikeresebb és egyre lelkesebb lettem. Hivatásommá vált a tanulás, az önfejlesztés és a pozitív visszajelzések hatására megszületett a küldetésem is: másokat is átsegíteni azon a folyamaton, amin én is átmentem. Hiszen rengeteg férfitársam küzd ugyanolyan, vagy hasonló kihívásokkal, mint amiktől én szenvedtem.

Az új barátaimnak már lelkesen meséltem, hogy milyen jó lesz majd, ha kitanulom ezt a mesterséget és abból keresem a kenyerem, hogy másoknak segítek elérni a nőkkel, majd az életük jobbá tételével kapcsolatos céljaikat.

Tudtam, hogy jó úton haladok, de még egy fontos lépés előttem van.

Meg kellett szabadulnom az egykori munkahelyemtől, az engem addig körülvevő hátráltató környezettől.

Először a főállásom mellett ingyen kezdtem el néhány férfitársamat tanítani, hogy sikeresek legyenek a lányoknál. Mivel tudtam mit éreznek a nehéz időszakokban és a kivezető útvonalat is bejártam, sikerült átsegítenem őket a nehéz időszakokon. Egyre több sikeres párkapcsolat kezdett kibontakozni a környezetemben.

Fantasztikus érzéssel töltött és tölt el ma is az érzés, hogy képes vagyok segíteni, hatással lenni az emberek életére. Lelkesít az a kibontakozás, a változás, amit a munkám során újra és újra megélhetek. Öröm segíteni, megfigyelni és mindig tökéletesíteni a folyamatot, ahogy a korábbi önmagamhoz hasonló elveszett emberekből sikerférfiak lesznek.

A kezdeti lépések után három hónap leforgása alatt annyira kiemelkedő lett a tudásom, hogy az akkori mentorom felkért, hogy legyek hivatásos ismerkedés oktató a csapatában. Ez volt az első mérföldkő, amire felkészülésem első napja óta vártam.

Amikor elértem ezt a kitűzött célomat és biztonságban éreztem magam anyagilag is, azonnal felmondtam a multinál. Onnantól kezdve az lett a célom, hogy saját magam ura legyek, időtől és helytől függetlenül dolgozhassak. Végre azt az életet élhessem, amire mindig is vágytam! Az addigiakhoz képest hírtelen – külső visszajelzések szerint is – rohamtempóban kezdtem el haladni, hiszen egyre erősebben égett bennem a tűz, az álmaim megvalósításának tüze.

A fellegekbe és tovább

Folytatattam a napi tanulást, önképzést, de a fizikai szinten is megragadtam a lehetőségeket, és minden energiámmal azon voltam, hogy tökéletesen elvégezzem a napi feladataimat. Ma már független vállalkozóként ezen a kiteljesítő utazáson segítem a harcostársaimat.

A történetemről a következő cikkben olvashatsz:

 

Téged is arra bíztatlak, hogy határozd el, hogy megváltoztatod az életedet!

Az elhatározásod formáld egy konkrét tervvé, amit mindenáron végigviszel.

A valódi boldogság ott kezdődik, ha merjük és képesek vagyunk a saját életünket élni, és ennek az elégedettség érzésnek az energiáját felhasználva tudunk másokat is szolgálni.

Választhatsz, hogy merre veszed az irányt, vissza a biztonságosnak hitt világodba, vagy előre a növekedés felé.

Az elhatározásom első napja óta minden egyes alkalommal jegyzeteket készítettem az átváltozásomról.

Ez a jegyzet leírja minden egyes napomat, amiben a fejlődésem kulisszatitkai megtalálhatóak. Több száz próbálkozás és kísérlet által született meg a megoldás, a gyors és határozott fejlődésre. Ezeket a mintákat tanítom meg neked – leendő Sikerférfinak – a siker iskolájában.

Teljesen mindegy hol tartasz jelenleg, tudd, hogy mindig van megoldás! Fel kell állni és férfiként szembenézni a problémákkal! Az életedet még gyorsabban meg tudod változtatni, ha van egy módszer, egy útmutató rendszer, ami lépésről- lépésre segít és végigvezet az utadon!

Ez a rendszer már csak néhány kattintásnyira van tőled… Ezt a drágakövet munkatársaimmal és partnereimmel már gyémánt tisztaságúra csiszoltuk, hogy a lehető leghatékonyabb segítséget adhassa neked, hogy életed új irányt vehessen…

A történetünket akár veled is tovább írhatjuk, de ehhez az kell, hogy eldöntsd, te is velünk tartasz egy még tökéletesebb tudásrendszer kialakítása és egy még minőségibb élet felé!

Ezen az úton mi nem csak ügyfeleket, hanem barátokat gyűjtünk, akikkel együtt megyünk végig az úton, változtatjuk meg a világunkat!

Most feléd nyújtom a kezem, tudva, hogy ez egy új, mindenkit felemelő barátság kezdete lehet, de a következő lépést neked kell megtenned.

A Te Sikeredért,

Horváth Attila

Küldetésünk, hogy fejlődni vágyó férfiak, az életükben sorozatos áttöréseket megélő sikerférfiak közösségét hozzuk létre. Olyan emberekét, akik felelősséget vállalnak az életükért és kölcsönösen segítik egymást, hogy elérjék a céljaikat. Tesznek azért, hogy a világ(uk) egyre jobb hellyé váljon!

Hiszünk a közösség erejében, hiszen az eddigi életünk során mi is akkor tudtunk rohamosan fejlődni, amikor példamutató, inspiráló emberekkel vettük körbe magunkat.

Te is jobb életet szeretnél magadnak és a szeretteidnek teremteni?

Alapelvünk, hogy ehhez a döntéshez – csak és kizárólag – Te kellesz! Hiszen más nem dönthet az életedről. De a döntés meghozása után, a változás útján támogatást adhatnak a tudásanyagaink és segíthet a közösségünk.

Másik alapelvünk, hogy egy férfi csak akkor képes élete minden területén csúcsteljesítményt nyújtani, amikor megtalálja az egységet az életben.

De mik is az elemei ennek az egységnek?

 • férfi + női energiák egyesülése (párkapcsolati szükségletünk)
 • Saját lelki békénk megélése (belső harmónia)
 • Családi harmónia (közvetlen szeretteink biztonsága)
 • Baráti kapcsolatok kiépítése (szociális szükségleteink)
 • Karrierünk pozitív építése (munkakörülmények)
 • Pénzügyi szabadság (üzleti világ)
 • Egészségünk állapota (az életünk)

Az ismerkedéssel kapcsolatos támogató tudásanyagainkban és gyakorlati foglalkozásainkon megtanítjuk neked, hogy miként találd meg önmagad legmegnyerőbb változatát, ami a kiszemelt nő számára ellenállhatatlanul vonzó lehet. Azért kezdjük ezzel, mert tudjuk, hogy egy férfi kiteljesedéséhez stabil alapot adhat, ha kiegyensúlyozott párkapcsolatban él. Ehhez meg kell találni a megfelelő partnert és meg is kell tartani!

Nálunk megtanulhatod az ismerkedés és a boldog párkapcsolat alapjait, megérted a „miérteket”, hogy a nők miben és miért gondolkodnak teljesen másképpen, mint mi férfiak. Alkalmazni fogod a „hogyanokat”, hogy ne csak fejben legyél jó, hanem kézzel fogható eredményeid is legyenek.

Megtanítjuk neked az

 • online ismerkedést (online game)
 • nappali ismerkedést (day game)
 • éjszakai ismerkedést (night game)
 • szociális ismerkedést (szockörgame)

Minden ismerkedési forma külön is tanulható a rendszerünkben, de a leghatékonyabb tanulási módszer az összes, az egységes tudás elsajátítása. Folyamatos képzési programunkkal, az ismerkedési mátrix megismerésével és elsajátításával lépésről- lépésre, teljes biztonságban válhatsz sikerférfivá.

Ne feledd!

A nők is értékelik azokat a pasikat, akik tesznek a fejlődésükért! Nem beszélve arról, hogy minden nőnek a legjobb pasi kell, és itt nem a külsőről van szó elsősorban, hanem a belsődről, ami olyan férfi energiát áraszt ki magából, hogy a nő ösztönösen vonzódni kezd hozzá.

Rengeteg nő panaszkodik arra, hogy nagyon kevés „igazi férfival” találkoznak életük során, ezért is van az, ha végre találnak egyet, akkor ahhoz ragaszkodnak, nem akarják elengedni, mert attól tartanak, hogy nincs jobb a választottjuknál. A vonzalom nem választás kérdése, egyszerűen, ha valami megfog, akkor tehetünk bármit, akarni fogjuk! Ha pedig ismered a vonzalom megteremtésének titkát, és megtanulsz úgy viselkedni, hogy magával ragadó személyiség legyél, akkor átalakulsz sikerférfivá.

Mi ilyen sikerférfiakat képezünk, akik a legjobb nőket vonzzák magukhoz.

Tudjuk, sokan szeretnének ilyen férfiak lenni

Ehhez azonban nem csak az ismerkedési stratégiák megtanulása kell, hanem elengedhetetlen az az önfejlesztési folyamat, ami javítja életünk minőségét, feltárja és kiteljesíti valódi belső énünket!

Megértettük, hogy az ismerkedést ötvözni kell az önfejlesztéssel, hogy gyorsan haladjunk, és valódi változást érjünk el!

Ha velünk tartasz, megtanulod rendbe tenni magad belül, közben pedig egyre értékesebb leszel a külvilág számára.

 • egyre tudatosabb és bölcsebb emberré válsz, megértve, átlátva a világban zajló folyamatokat
 • sikeres emberekkel, mindenkit építő barátságokat köthetsz
 • megérted a szeretet gyakorlásának fontosságát, egyre több, boldogabb pillanatot élsz meg
 • a magasabb tudatosságodnak köszönhetően karriered és életcélod is összhangba kerül valódi éneddel
 • megtanulsz helyesen dönteni
 • világraszóló üzleti ötleteid támadnak majd, amit az új baráti köröd segítségével képes is leszel megvalósítani

Egység, közösség

A környezetedben élők pedig érzik benned az erőt, hogy képes vagy megvalósítani a terveidet, és csatlakozni akarnak hozzád, hogy segítsék a munkádat. Egy közös célért küzdve haladtok együtt előre!

Mindenben meglátod a jót és a szépet, ami pozitív változást hoz az egészségi állapotodban is. Egészséges, tudatos emberként pedig egyre több energiát kapsz, hogy megvalósítsd a küldetésed.

A Siker Akadémia megtanít, hogy Te is részese legyél a világunk adta bőségnek és adok- kapok körforgásnak! Gyere és vedd ki belőle a részed…

U.i. Nem kell egyedül végigjárnod ezt az utat, hiszen már mi kitapostuk előtted, egyszerűen hozz egy határozott döntést és engedd, hogy segítsünk neked megélni a nagyszerűséget!

Számunkra az egység jelenti az igazi erőt! GYERE és hozd meg életed egyik meghatározó döntését és utána HALADJ velünk EGYSÉGBEN…

Üdvözlettel,

A SikerFérfi vezetőség

Kinek ajánljuk a programjainkat?

 1. Jelenleg egyedülálló vagy és szeretnél párt találni
 2. Most szürkének érzed az életed és szeretnéd színesebbé, örömtelivé varázsolni
 3. Meg akarod tanulni azokat a képességeket, amelyekkel könnyen tudsz ismerkedni és megnyerő férfivá akarsz válni, hogy az életed bármely területén sikereket érj el
 4. Motiváló, lelkesítő képzéseken akarsz részt venni és egyre jobb emberré válni
 5. Szeretnéd fejleszteni a kommunikációs képességeidet
 6. Szeretnél más férfiakkal közösen fejlődni, igazi, életre szóló barátságokat kialakítani
 7. Ha visszahúznak a belső félelmeid és képtelen vagy kilépni a komfortzónádból
 8. Ha pénzednél szeretnél maradni, és kevesebb anyagi befektetéssel 12 X-es hasznot szeretnél MINIMUM elérni!

Mire számíts, ha csatlakozol hozzánk?

 1. Hozzáférsz ahhoz a rejtett tudásbázishoz, amelyet a férfiak közel 10% a birtokol a világban. Legyen szó önismeretről, vagy a nőkről...
 2. Megtalálod a benned lévő férfias erőt, amely mindig is ott volt mélyen elrejtve benned. Ennek hatására valódi önbizalmat szerzel és rengeteg tapasztalattal felvértezve haladhatsz tovább az utadon
 3. Meglepő életszínvonal növekedést fogsz tapasztalni az ismerkedésben, a karrieredben és az egészségedben
 4. A pénzzel kapcsolatos hiedelmeid is kicserélődnek és átváltasz szegénységtudatból bőségtudatba. (Pénzügyi helyzeted is javulásnak indul...)
 5. Kiismered a nők gondolkodásmódját, amivel hatalomra teszel szert
 6. Megtanulod a különböző ismerkedési fajtákat:

-              Online ismerkedés

-              Nappali ismerkedés

-              Éjszakai ismerkedés

-              Szociális ismerkedés

Ezek közül bármelyiket is választod, óriási előnyben leszel más férfiakkal szemben, akik a többséget képviselik (90%). Élőben mutatjuk meg neked az Ismerkedés összes lépését:

-              A közeledési pánik és félelem legyőzése (gyors módszer)

-              A helyes megszólítás kivitelezése (több 100 sablon, amit könnyen rád is szabhatunk)

-              Testbeszéd és nonverbális elemek begyakorlása

-              Érdeklődés felkeltése és horogpont pontos érzékelése

-              A Vonzalomnövelés mesteri módszerei (verbális, nonverbális, játékosság)

-              A Csók pontos és precíz kivitelezése (kezdő, haladó, profi)

-              A Vágy tökéletes felépítése lépésről- lépésre, hogy a nő ösztönös énje rád-vesse magát akció közben

-              Felkészítünk a tökéletes randevúra és úgy képezünk ki, hogy a vége mindenképp egy forró éjszaka legyen

-             

 1. Képzéseinken élőben mutatjuk be neked a tanultakat és Te magad is lépésről – lépésre tanulod meg a Sikeres ismerkedés művészetét

-              Internetes ismerkedési technikák (99 sikerférfi minta, és folyamatos képzés)

-              Éjszakai ismerkedési technikák (Vadiúj csábítási technikák, amik még frissek és ropogósak)

-              Nappali ismerkedés az utcán és a strandon (A Youtube csatornánkon hamarosan induló nappali ismerkedés sorozatunknál megismerkedhetsz az újonnan fejlesztett 9 lépésből álló Sikermódszerrel, ami garantáltan megtanítja neked a MÁGNESES VONZÁST az utcán! (Csak tagok kapnak hozzáférést a teljes videókhoz)

-              Fesztiválokra készített egyedi és vadi ÚJ csajozási segédeszközt kapsz, aminek használatára Atesz fog felkészíteni minden csajozni vágyót!

-              Bizonyára sokan vagytok, akiknek tetszik egy „BIZONYOS LÁNY” a szociális társaságból, legyen szó osztálytársról, évfolyamtársról vagy baráti társaságról... Erre is bőven akad tanítás a privát szekcióinkban, és külön kurzusokat is találsz ennek a problémának a kezelésére.

 1. Felkészítünk a Boldog és Harmonikus Párkapcsolat elérésére!
 2. Mialatt megtanulod az ismerkedés minden formáját, felkészülsz belső és külső önképed kialakítására is (2 in 1).
 3. Egyedi tanrendszerünk forradalmi Sikereket hoz diákjaink számára. Hétről hétre jobb leszel és felejthetetlen élményeket szerzel.
 4. Új kapcsolatokat leszel képes felépíteni magad körül, ami javítja a szociális köröd minőségét.

Kik lesznek a segítőid az Iskolában?

Horváth Attila (Atesz)

Atesz alapította és vezeti a Siker Akadémiát, ő egyben a rendezvények főszervezője. Már több mint 3 éve folyamatosan képzi magát az ismerkedés és az önfejlesztés területén. Mindenkit meglepett azzal, hogy viszonylag rövid idő alatt ugrott szinteket és rohamtempóban fejlődött. Több ismerkedési rendezvényen is részt vett, mint oktató, és több 100 tanítvánnyal büszkélkedhet. Temperamentumos és többször megmutatta, hogy mennyire pörgős és mindig tettre kész, akire bármikor számíthatsz. Az éjszakai csajozás nagyágyúja és a nappali ismerkedés új 9 lépésből álló módszerének tanítója. Atesz képzési programja nemcsak a csajozási technikákat hozza el számodra, hanem eléri, hogy együtt fejlődjön a belső önképed a külső ismerkedési tudásoddal. Erre a célra a legjobb oktatókat válogatta ki neked, hogy a lehető legtöbbet és legjobbat adhassa.

Varga Dávid Tamás

Dávid a Siker Akadémia megvalósítója és sikeres önfejlesztő coach-a. Atesszal ketten dolgozták ki azt a programot, amely ötvözi az önfejlesztést az ismerkedéssel. Több tucat üzleti és személyes célt ért már el és módszereit ma már kikristályosodott formában adja tovább. Olyan energetikai gyakorlatok birtokába kerülsz, ha tanításai követed, amivel képes leszel a belső korlátaidat magad mögött hagyni. Bármikor számíthattok rá!

Juhász Péter

Pétert Atesz képezte ki az éjszakai terep fenegyerekévé. Péter lett a legtalpraesettebb oktatónk, aki olyan tudással és tapasztalattal rendelkezik, ami csak előny lehet a számodra. Ő egy olyan wingpartnered a terepen, aki minden helyzetet megold, és segít, hogy a legszebb lányoknál is Sikered legyen. Ha a terepről van szó, akkor nála nincs lehetetlen.

+ Vendég oktatók és előadók

Minden rendezvényünkön meghívott oktatók lesznek a segítségedre, hogy minden területen támogatást kaphass. Olyan őstehetségek jönnek el hozzánk, akikkel  Atesz már több alkalommal dolgozott együtt, meglepő sikereket elérve. Talán te is ismered Gáspár Zsoltot, a veteránt, vagy Pálfi Máriót a nappali ismerkedés Adoniszát.

A Szemináriumainkon mindig lesznek más vendégelőadók is, akik magasan képzett szakemberek az önfejlesztés világában.

Gyönyörű Hoszteszek

Minden rendezvényünkön ott lesznek a gyönyörű hölgyeink, akik segítenek neked begyakorolni a különböző szituációkat. Erre azért lesz szükség, hogy éles terepen már megszokd a lányok közelségét és megtanuld jól felismerni és kezelni a szituációkat.

 

Megteszünk mindent a Sikeredért, hogy megvalósítsd az álmaidat!

Mit garantálunk a számodra?

Hatalmas Önbizalom növekedést

A tapasztalataink azt bizonyítják, hogy frissen csatlakozott tagjaink mindegyike hatalmas önbizalom növekedést tapasztalt a fejlesztő programjaink hatására, és sorra teljesítik a maguk elé tűzött célokat.

Rengeteg Sikerélmény

Már az első alkalommal olyan sikert fogsz átélni, amelyet álmaidban sem mertél elképzelni! Egy hónap elteltével az önbizalmad és a technikai képességed hatványozottan megnő. Életed 180 fokos fordulatot vesz.

Teljes Átváltozás

A Te változásodat a világod megváltozása is követni fogja. Megváltozik a környezeted, másképp fogod látni a világunkat, sokkal szebbnek és értékesebbnek fogod magad érezni.

Folyamatos fejlődésben lesz részed

A tréningjeink, pezsgő közösségi programjaink nem hagyják, hogy stagnálj, vagy visszafejlődj! Készülj fel, hogy minden héten történni fog veled valami, ami előrevisz a célodig. Segítségünkkel átléped a korlátaidat és elhagyod a félelmeidet. Egy vonzó Sikeres Férfiként látnak majd téged a barátaid. Az ismerőseid nem fognak rád ismerni!

Előhozzuk belőled azt a SikerFérfit, aki legbelül mindig is voltál! Készen állsz?