-29%

Modern Ismerkedés és Életvitel Mentorprogram

Legolcsóbb: 149,990 Ft minden év után, 1 hét Ingyenes Próba után

Tisztítás

FIGYELEM: Az ingyenes tagság aktiválásához meg kell adnod a bankkártya adataidat. Az előfizetés egy hétig bármikor lemondhatod és emlékeztető emailt is küldünk róla, tehát regisztrálj bátran, csak akkor kell fizetned, ha tényleg szeretnél csatlakozni. :)

További információkért görgess lejjebb!
TOVÁBB A RÉSZLETES LEÍRÁSRA

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Tudni szeretnéd, hogyan legyél igazán Sikeres és Vonzó Férfi?

Szeretnéd megkapni a titkokat, amikkel megszerezheted álmaid barátnőjét?

Kerülj be Te is a sikeres férfiak azon 5%-ba, akik minden nőt levesznek a lábukról!

Siker, Csajok, Jólét

Miről szól a SikerFérfi?

Szeretettel köszöntünk kedves leendő SikerFérfi! Nálunk minden fejlődésre vágyó férfi támogató közösségre és inspiráló tudásanyagokra lel… 

Itt a helyed, ha eleged van az egy helyben toporgásból és robbanásszerű fejlődésre vágysz. Senkiből Valakivé válni egy területen – Horváth Attila feltárta a folyamat végrehajtásához szükséges lépéseket, társaival finomra hangolta a rendszert és most megosztja minden SikerFérfi taggal átfogó és összetett tudását. Azt a tudáscsomagot, ami őt a teljes kiábrándultságból az életigenlő önmegvalósításig vezette.

Különleges lehetőségek, új barátok, az életedet lépésről- lépésre  megváltoztató összejövetelek várnak rád… Hiszen itt minden rólad, neked szól, hogy folyamatosan fejlődj és életed egyre kiegyensúlyozottabb és sikeresebb legyen!

Ezen kívül ismerkedéssel kapcsolatos táborokat is szervezünk, ami több napos kikapcsolódást és fejlődést biztosít a résztvevőknek. Küldetésünk, hogy minél több sikeres férfi kiteljesedjen élete minden területén és megtalálja az ideális társát!

Részt vehetsz online kurzusainkon és élő eseményeinken, csatlakozhatsz a belső körünkhüz és folyamatos fejlődés mellett megismerkedhetsz hozzád hasonló gondolkodású, fejlődni vágyó emberekkel… Kedvezményes áron hozzájuthatsz a tudáscsomagjainkhoz  és részt vehetsz a rendezvényeinken, ahol prosperáló üzleti kapcsolatokat, vagy életre szóló barátságokat köthetsz… Lépj be Te is a sikeres férfiak táborába!

Tanítási módszerünk egy teljesen egyedi felépítésű rendszerként hétről- hétre egyre feljebb emeli a résztvevők tudatosságát. Minden alkalommal új videók, hanganyagok és írásos oktató tananyagok kerülnek fel a tagsági rendszerünkbe. Hisszük és tudjuk, hogy valós változást, igazi áttörtést csak folyamatos munkával lehet elérni, ezért napi szintű támogatást adunk a tagjainknak céljaik megvalósításában!

A tagjainknak a lehető legtöbb tudást adjuk át, ami nem csak elméleti, hanem gyakorlat útján is könnyedén elsajátítható. Az oktatási rendszerünk nem csak az önfejlesztésről szól, segít a minőségi emberi kapcsolatok kialakításában,  nélkülözhetetlen tudásbázist ad a bőség bevonzásához, megteremtéséhez az üzleti világban és az egészségünk megtartásában is folyamatosan támogat. 

 

Gazdagodj baráti és üzleti kapcsolatok kialakításával, könnyedén, jó kedvűen, egy soha nem érzékelt energiával teli közegben… Legyél te is tagja a SikerFérfi közösségnek!

Jelentkezz, ha elszántad magad, hogy beteljesítsed az álmaidat és hajlandó vagy tenni, változni a sikerért! 

Amennyiben a fent említett pontok között találsz olyat, amiben még van mit fejlődnöd, akkor szeretettel várunk téged a közösségünkben, ahol rengeteg élmény és csoda vár rád. 

Nézd meg mit mondanak rólunk mások:

video
play-rounded-outline

video
play-rounded-outline

Mennyire akarsz megtanulni ismerkedni?

Válassz melyik csomag számodra a legjobb!

ALAP

5,990Ft

VIP

(népszerű)

INGYENES

Az első hét után: 14990Ft/hó

+ AJÁNDÉK:

HOGYAN LÉPJ KI A KOMFORTZÓNÁDBÓL eBook

NORMÁL

10,990Ft

+ AJÁNDÉK 1000 FT ÉRTÉKŰ KUPONKÓD KÖNYVEINKRE

Horváth (Atesz) Attila

Ügyvezető igazgató

Varga Dávid Tamás

Menedzser

SikerFérfi – A Sikeres Férfiak weboldala

További információk

Tagság típusa

Alap, Normál, Vip

Előfizetés típusa

Havi, Éves

Értesítést kérek
Visszajelzés
guest

Inline Feedbacks
View all comments